Попередження травм промежини під час вагінальних пологів (огляд літератури) - E.V. Petrenko; P.A. Bulba (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Наведено огляд літератури щодо факторів ризику виникнення травм промежини та сучасних методів попередження розривів під час пологів, які можна застосовувати під час вагітності та під час пологів.