ALMAN KÜLTÜRÜNDE TÜRK İMAJI ARAŞTIRMALARININ ETNOLOJİK DEĞERLENDİRİLMESİ VE BİR BİBLİYOGRAFYA DENEMESİ - Ali Osman ÖZTÜRK (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
ALMAN KÜLTÜRÜNDE TÜRK İMAJI ARAŞTIRMALARININ  ETNOLOJiK DEĞERLENDİRİLMESI VE BİR BİBLiYOGRAFYA DENEMESİ