کاریگەری ستراتیژی دەوڵەمەندکردنی هۆکارەکان لەسەر دەستکەوت و گەشەپێدانی بیرکردنەوەی بەڵگەهێنانەوە لە بابەتی زانستەکان لای قوتابییانی پۆلی هەشتەمی بنەڕەتی - Govan Sabah Abduljabar; Elham Ahmad Hamma Al-Zahawi (Zanco Journal of Humanity Sciences)
پوختەی توێژینەوە: