ПОНЯТТЯ, ВИДИ ТА ЮРИДИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ІННОВАЦІЙНОЇ ПРАВОСУБ’ЄКТНОСТІ - D.E. Vysotsky (Економіка та право)
Дано загальну юридичну характеристику суб’єктів інноваційної діяльності різного типу. Сформульовано поняття, критерії та види інноваційної правосуб’єктності. Розроблено пропозиції з вдосконалення процедури державної реєстрації інноваційних проектів.