РІВНІ ТА НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ - O. M. Rieznik (Law and Safety)
Обґрунтовано наявність двох напрямів діяльності правоохоронних органів у сфері забезпечення фінансово-економічної безпеки держави – стратегічного і тактичного. З’ясовано, що поряд із напрямами важливе значення мають також рівні їх діяльності. У зв’язку з цим обґрунтовано існування трьох рівнів діяльності правоохоронних органів у сфері забезпечення фінансово-економічної безпеки держави – міжнародного, загальнодержавного та регіонального.