Enzo Nardi, Squilibrio e dejicienza mentale in diritto romano — Seminario Giuridico delia Universita, di Bologna, Milano 1983, ss. 296. - Elżbieta Żak (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Enzo Nardi, Squilibrio e dejicienza mentale in diritto romano — Seminario Giuridico delia Universita, di Bologna, Milano 1983, ss. 296.