Охорона праці на підприємствах в умовах воєнного стану - Андрій Литвин; Сергій Лаун; Наталія Кролівець (Challenges and Issues of Modern Science)
Охорона праці — це багатогранне поняття, під ним слід розуміти не тільки забезпечення безпеки працівників під час виконання ними службових обов’язків, воно охоплює різні заходи, серед яких варто виокреми ти профілактику професійних захворювань, організацію повноцінного відпочинку й харчування працівників під час робочих перерв, забезпечення їх необхідним спецодягом і гігієнічними засобами й навіть виконання соціальних пільг і гарантій.