İstatistiklerle Türk Kütüphaneciliği - Zehra Taşkın (Türk Kütüphaneciliği)
Eylül ayını sonlandırdığımız günlerin içindeyiz. Ağaçların yapraklarını dökmeye başlaması ile birlikte sonbaharın o güzel renklerini görmeye başladık. Turgut Uyar’ın da dediği gibi Eylül toparlandı gitti bize güzel anılar bırakarak. İnsansoyunun yatay ve dikey mükemmel mutsuzluğundan mutluluk çıkarabilenler için rengârenk bir sonbahar başladı. Biz de sizlere bu rengârenk sonbaharda okunabilecek dopdolu bir sayı hazırladık.