Скринінг на інфекції, що передаються статевим шляхом, у жінок, які завагітніли вперше - O.I. Krotik (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - вивчити поширення інфекцій, що передаються статевих шляхом (ІПСШ), у молодих жінок, які завагітніли вперше.