Rosenfeld, L., Morville, P. & Arango, J. (2015). Information Architecture: For the Web and Beyond. O’Reilly Media Inc. ISBN 978-1-491-91168-6 - İpek Şencan (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışma, bilgi mimarisinin ne olduğunu açıklamayı ve bu alandaki önemli kaynaklardan biri olan "Bilgi Mimarisi: Web ve Ötesi İçin" adlı kitabın içeriği hakkında okuyucuları bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Çalışmada, bilgi ve belge yönetimi bölümleri için bilgi mimarisinin önemi ortaya koyulmaya çalışılmış, bilgi mimarisini ders progmralarında bir ders olarak sunan bilgi ve belge yönetimi bölümlerinden bahsedilmiştir.