Лінійний регресійний аналіз впливу біоелементів на частоту гострих респіраторних інфекцій у дітей дошкільного віку - O.M. Voloshin; Yu.V. Marushko; I.I. Savchenko (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - визначити біоелементи, що чинять найбільш значущий вплив на схильність дітей дошкільного віку до частих епізодів гострих респіраторних інфекцій (ГРІ).