Дизайн-освіта в університеті мистецтв і дизайну Burg Giebichenstein (м. Халлє, Німеччина) на прикладі дизайну одягу - M. Kisil (теорія та практика дизайну)
В статті розглядаються особливості підготовки дизайнерів одягу в системі дизайн-освіти Німеччини. Особлива увага приділяється дослідженню міждисциплінарних зв’язків у професійно-орієнтованих дисциплінах, а також загальній методиці викладання фахових предметів.