Radosław Gaziński, Prusy a handel solą w Rzeczpospolitej w latach 1772-1795, 2007 - Piotr M. Pilarczyk (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Radosław Gaziński, Prusy a handel solą w Rzeczpospolitej w latach 1772-1795, Wydawnictwo DiG, Warszawa 2007, ss. 356.