Вплив штучного інтелекту на торгівлю: можливості та виклики для українського ринку - Валерія Воробйова; Тетяна Чернявська (Challenges and Issues of Modern Science)
Штучним інтелектом називають галузь комп'ютерної лінгвістики та інформатики, яка займається математичним описом проблем та завдань, що мають схожі характеристики з діями, виконуваними людиною.