A körzeti megbízotti szolgálat fejlődési lehetőségei, avagy a tudásalapú rendőrség - Miklós Tihanyi (Belügyi Szemle)
A szerző többnyire a hírszerzés által inspirált megoldási javaslatok felsorolása mellett áttekintést nyújt a helyi rendőri egységek működési elveiről az elmúlt 50 év során Magyarországon.