Особливості фіксації метеорологічних умов у сховищі даних кваліфікаційної експертизи сортів рослин - С. І. Мельник; Н. В. Лещук; Н. С. Орленко; Є. М. Стариченко; К. М. Мажуга; Є. А. Шкапенко (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Розробити багатовимірну модель сховища даних кваліфікаційної експертизи сортів рослин для фіксації метеорологічних умов у взаємозв’язку з фенологічними стадіями розвитку сортів, які проходять ВОС та ПСП експертизу.