A Review of “Muslim Nationalism and the New Turks” Written by Jenny White - Fatih Baş (Darulfunun Ilahiyat)
Jenny White, Müslüman Milliyetçiliği ve Yeni Türkler, çev. Fuat Güllüpınar - Coşkun Taştan, (İstanbul: İletişim Yayınları, 2013, 340 syf.). ISBN: 978-975-05-1288-9