Politi- og ikke-politianmeldt voldtægt og voldtægtsforsøg i Århus Amt i perioden 1. november 1999 - 1. november 2000 - Annie Vesterby Charles; Ole Brink; Jytte Banner (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.