Az azeri elítélt kiadatásának ombudsmani vizsgálata - Erika Pajcsicsné Csóré (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a magyar kormány nagy nyilvánosságot kapott döntésének utóéletéről, amely egy gyilkossággal vádolt elítélt átszállításáról szólt.