Соціально-педагогічні рефлексії соціалізації іноземних студентів - N. O. Maksymovska (Вісник Харківської державної академії культури)
Рецензія на монографію: Білик О. М. Соціалізація іноземних студентів в освітньо-культурному середовищі вищого навчального закладу України : монографія / О. М. Білик. — Харків : Майдан, 2016. — 336 с.