A magyar rendőrorvoslás II. - Béla Gyetvai (Belügyi Szemle)
Az intézményi fejlesztések lehetőségeit értékelve a szerző áttekintést ad a magyarországi rendőrség égisze alá tartozó jelenlegi egészségügyi szolgáltatásokról.