Історико-правовий аналіз розвитку та становлення сучасного апарату суду в Україні - A. M. Makarovets (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
За допомогою методу історико-правового аналізу досліджено розвиток та становлення апарату суду в Україні. Визначено й охарактеризовано основні історико-правові етапи розвитку та становлення сучасного апарату суду в Україні. Наголошено на необхідності подальшого розвитку апарату суду та вдосконалення його адміністративно-правового забезпечення.