Розробка концепт-арту харáктерного персонажа засобами комп’ютерної графіки - Анна Селезньова (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство)
Мета статті – розробка універсальної моделі концепт-арту характерного персонажа на основі визначення основних художніх етапів його проєктування засобами комп’ютерної графіки, а також визначення графічних засобів та художньо-композиційних прийомів виконання характерного персонажа як елемента книжкової графіки, які є ефективним інструментом виділення та втілення його індивідуальності.