Медико-соціальні особливості пацієнток пізнього репродуктивного віку зі зниженим оваріальним резервом - U.S. Dorofeieva; O.G. Boichuk (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - визначити медико-соціальні особливості пацієнток пізнього репродуктивного віку зі зниженим оваріальним резервом.