Dişhekimliğinde Internet ve Kütüphane Hizmetleri - Huriye Çolaklar (Türk Kütüphaneciliği)
Dişhekimliği ve diğer sağlık sektöründe yer alan kütüphaneler için, bilgi-belge hizmetlerinin başlıca kaynağı İnternet’tir. Bu nedenle kütüphanelerin bilgi-belge hizmetlerinde İnternetten en etkin bir şekilde yararlanması ve bu hizmetlerin niteliğinin arttırılmasında kendi aralarında bir işbirliği yapmaları önemlidir. Bu makalede, İnternetin dişhekimlerine neler kazandırdığı, bu alana ilişkin web sayfaları, dişhekimleri ve araştırmacıların tarama yapabilecekleri önemli veri tabanları hakkında bilgi verilmiştir.