Program za budućnost - deset godina projekta "65 plus" u Knjižnicama grada Zagreba - Snježana Ercegovac; Vlasta Šolc; Ira Tuzlančić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je članka ukratko opisati projekt „65 plus“, koji se u Knjižnicama grada Zagreba provodi od 2008. godine, a namijenjen je društvenoj integraciji osoba starije životne dobi i njihovu aktivnom uključivanju u kulturna i društvena zbivanja zajednice u kojoj žive.