Sprawozdanie z konferencji naukowej „Relacje religii i polityki jako przedmiot badań politologii” Warszawa, 30.11.–1.12.2017 r - Patrycja Rutkowska; Dominik Tylka (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka)
Sprawozdanie z konferencji naukowej „Relacje religii i polityki jako przedmiot badań politologii” Warszawa, 30.11.–1.12.2017 r