Bírói gondolatok a felismerésre bemutatásról. Hozzászólás Kollár Balázs: A felismerésre bemutatás elmélete és gyakorlata Amerikában című tanulmányához. Belügyi Szemle, 2013/10. - László Fázsi (Belügyi Szemle)
Reflexiók Kollár Balázs korábbi írására a Belügyi Szemlében.