Review of “The Turkish Morphological-Lexical Elements in the Macedonian Toponymy” by Zoran Spasovski - Vasil Drvoshanov (Türkiyat Mecmuası)
Спасовски, Зоран, Турските морфолошко-лексички елементи во македонската топонимија, Скопје: Институт за македонски јазик „Крсте Мисирков“, 2024, ISBN: 978-608-220-086-6