Az információbiztonság-tudatosság fejlesztése - Péter Stranszki; Norbert Nyári (Belügyi Szemle)
Cél: A publikáció célja, hogy bemutassa az információbiztonság-tudatosság fejlesztésének szükségességét és annak módszereit, valamint az elmúlt évtized legelterjedtebb csalási formáit.