Integrale particulare multiple ale sistemelor Hamiltoniene polinomiale - Andrei Pranevich; Alexander Grin; Yanka Musafirov (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
Se consideră sistemele autonome, reale, polinomiale și Hamiltoniane de ecuaţii diferenţiale ordinare. Sunt obţinute unele condiţii suficiente de construire a integralelor prime pe baza integralelor particulare polinomiale simple şi multiple şi sunt identificate sistemele diferenţiale ce au astfel de integrale prime. Rezultatele teoretice sunt ilustrate prin exemple.