“Sahada Online Olmak” - Işıl Demir Çarkacı (Senex: Yaşlılık Çalışmaları Dergisi)
Bu çalışmada “Yerel Gazetecilik Alanında Kadın Gazeteciler” adlı doktora tezinin araştırma süreci anlatılıyor. Araştırmanın başlangıcından bitişine kadar geçen sürede online olarak sahada var olan araştırmacının yaşadıklarına değiniliyor. Aynı zamanda araştırmanın sınırlılıklarının, süreçte karşılaşılan sorunların nasıl aşıldığına yönelik uygulanan stratejiler üzerinde duruluyor.