Методика прискореної оцінки проказників втомної пошкоджуваності конструкційних матеріалів - Стадниченко В.М.; Джус Р.М.; Плешкунов С.А. (Системи озброєння і військова техніка)
У статті представлені результати розробки прискореної методики оцінки на порівняння контактної втомної міцності при проведенні випробувань при терті кочення з проковзуванням поверхонь, зміцнених традиційною газовою цементацією і плазмовим азотуванням по технології АВІНІТ N (ЗАТ “ФЕД”). Робота проводилася на зразках, виготовлених з жароміцної сталі 20Х3МВФ ГОСТ 20072.