بررسی تأثیر دما، رطوبت محیط و وزش باد بر فاصله اجتماعی ایمن در دوران پاندمی‌ها (مطالعه موردی ویروس کرونا) - Aref Nouri; Mehrdad Karimi Moshaver (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: در مطالعه پیش رو تأثیر دما، رطوبت محیط و وزش باد بر انتقال و انتشار ویروس‌های ناشی از سرفه‌ی افراد و تعیین فاصله اجتماعی ایمن برای جلوگیری از گسترش پاندمی مورد بررسی قرار گرفته است.