Лінії з керованими кривинами, побудовані засобами математичного пакету MAPLE - L. M. Kutsenko; V. F. Chelombitko (теорія та практика дизайну)
Розглянуто спосіб опису й побудови кривих на площині, у натуральні рівняння яких входить кривизна, завчасно обчислена з позитивним степенем.