Posar la tecnologia en context - Cale Thompson; Jon Rodriguez (Temes de Disseny)
Into(context) és un projecte de recerca de disseny desenvolupat pel grup Design for Sustainability de la Universitat Tecnològica de Delft, Kiva.Org i amb el finançament de la Digital Inclusion Initiative de Microsoft Research. L'objectiu d'aquesta iniciativa és finançar recerques que explorin el paper que la tecnologia de la informació i la comunicació pot tenir per crear solucions que superin les moltes barreres que ha d'afrontar el món en desenvolupament.