Lawtech, V4 és pandémia - Gábor Hulkó (In Medias Res)
Az írás a lawtech megjelenési formáival, illetve egyes szabályozási kérdéseivel foglalkozik. Célja bemutatni e technológiák alkalmazását, egyes jogintézményeit és lehetséges jövőbeli irányait, modellek, megoldások és példák bemutatásával. Igyekszik választ adni arra a kérdésre, hogy e technológiák alkalmazását befolyásolta-e a koronavírus-járvány. A vizsgálat Szlovákia, Csehország és Lengyelország rendszereire korlátozódik.