Új lehetőségek előtt a településrendészet? - Bernadett Kiss (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést ad arról, hogy egy magyar törvény milyen hatásköröket biztosíthat az önkormányzatok számára a közösségi rendőrség létrehozására.