Historia państwa i prawa Polski. Źródła. Wyboru dokonali Franciszek Połomski i Piotr Jurek, Wrocław 1997 - Tadeusz Maciejewski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Historia państwa i prawa Polski. Źródła. Wyboru dokonali Franciszek Połomski i Piotr Jurek, Wrocław 1997, ss. 444.