Фізіологічне підґрунтя підготовки дитини до взаємодії з навколишнім світом - Ihor Roshchin (Педагогічний дискурс)
У статті автором здійснено аналіз наукового підґрунтя розвитку дитини, її взаємодії з навколишнім світом. Узагальнено, що взаємодія дитини з навколишнім світом, тобто його пізнання, відбувається через відчуття та сприйняття. Актуалізовано цей процес в сучасних умовах розвитку, навчання і виховання дітей.