ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ В РЕСТОРАННАХ ЗАКЛАДІВ WELLNESS-ТУРИЗМУ - Ольга Олійник; Вадим Семендяк (Економіка та суспільство)
В статті висвітлюються питання не втримати існуючі позиції підприємствам ресторанного господарства, а потрібно шукати нові шляхи поліпшення фінансово-економічного стану на основі підвищення якості системи управління. Постійно виникає необхідність знаходити нові варіанти вдосконалення процесу обслуговування споживачів ресторанних підприємств та підвищення прибутку. І як результат, сьогодні галузь ресторанного господарства набуває нового значення, як в значенні дієтології, так і в новому застосуванні у wellness-туризмі. Проблема якості системи обслуговування на сьогоднішній день є актуальною для всіх вітчизняних підприємств, фірм і організацій, в тому числі й для ресторанного бізнесу. Якість системи обслуговування - невід'ємна складова ефективності роботи закладу ресторанного господарства, завдяки якій можливо втримати споживача і мати високий рівень конкурентоспроможності.