مقایسه‌ی پیامدهای متعاقب پانسمان سیلیکونی حاوی نانوکریستالی نقره با پوشش گاز وازلین بر روی زخم محل دهنده‌ی پیوند پوست (Donor graft) - نادیا عمرانی فرد; دانیال عمرانی فرد; محمود عمرانی فرد (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی