KONYA ÇEVRESİ TARİH ARAŞTIRMALARI 1 : HİTİTLER'DEN ROMALILAR'A KADAR İSAURIA BÖLGESİ - Hasan BAHAR (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
KONYA ÇEVRESİ TARİH ARAŞTIRMALARI 1 : HiTİTLER'DEN ROMALILAR'A KADAR İSAURIA BÖLGESİ