Особливості хвороби сухого ока в жінок із клімактеричним синдромом - I.D. Skrypnychenko; N.A. Tykhonchuk (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - вивчити особливості клінічних проявів хвороби сухого ока (ХСО) у жінок із клімактеричним синдромом.