ارتباط ضخامت اینتیما مدیا با اسکور کلسیم عروق کرونر در بیماران با ریسک فاکتورهای قلبی- عروقی - علیرضا نعمت‌الهی; پروین بهرامی; امیررضا سجادیه خواجویی; آتوسا ادیبی; علی پوریای ولی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی