Дослідження теплових процесів інвертора на базі IGBT модуля - S.P. Lushchin; D.P. Paxar (Elektrotehnìka ta Elektroenergetika)
Мета роботи. Дослідження теплових процесів інвертора на базі IGBT модуля для застосування в перетворювачі частоти для керування роботою асинхронним двигуном.