НЕОБХІДНІСТЬ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ СТРАТЕГІЙ ЦИФРОВІЗАЦІЇ СУБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ ЗА НАСЛІДКАМИ ВІЙНИ - Світлана Бондар (Економіка та суспільство)
Cтаття присвячена розкриттю необхідності імплементації стратегій цифровізації суб’єктів готельного бізнесу України за наслідками війни. Обґрунтовані цілі та завдання стратегій цифровізації готелів за часовими фреймами. Запропоновано напрями стратегій цифровізації для готелів за рівнем комфорту. Враховуючи війну, розглянуто можливості стратегій цифровізації для готелів у регіонах України, які значно постраждали від війни, а також запропоновано для них варіанти стратегії. Акцентовано увагу, що для будь-яких готелів в Україні стратегії цифровізації під час війни можуть бути пов'язані з численними ризиками. Обгрунтовано закономірності проявів стратегій цифровізації для суб’єктів готельного бізнесу та суспільства в цілому. Зроблено висновки, що стратегії цифровізації допоможуть готелям України під час війни і у пост-воєнний період впроваджувати цифровізацію та підвищити задоволеність гостей.