Linked Open Tafsīr Sempozyumu İslam'ın Doğuşunun Dinamiklerini Yeniden İnşa Etmek – İmkanlar ve Sınırlar Linked Open Tafsīr Projesinin Birinci Aşamasının Tamamlanması (Uluslararası Sempozyum, 18-20 Temmuz 2022, Bad Homburg-Almanya) - Abdulvahap Kösesoy (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Goethe Universität Akademie für Islam in Wissenschaft und Gesellschaft [Goethe Üniversitesi İslam Bilim ve Toplum Akademisi] öncülüğünde 18-20 Temmuz 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Bad Homburg bölgesinde düzenlenen Linked Open Tafsīr Sempozyumu başlıklı uluslararası bir bilimsel toplantının değerlendirmesidir.