Комбінований пренатальний скринінг І триместру вагітності як прогностичний маркер розвитку «великих акушерських синдромів» - N.Y. Lemish (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - проаналізувати комбінований пренатальний скринінг І триместру вагітності в жінок, які мали ускладнення з групи «великих акушерських синдромів».