Стратегічні завдання логістичних систем у розвитку туристичної дестинації - Viktor Alkema (Journal of Innovations and Sustainability)
Мета. Метою цього дослідження є визначення складників логістики туристичної дестинації та аналіз її основних завдань, а також розробка стратегічних завдань, що стоять перед логістичними системами макро та мікрорівнів у межах дестинації для підвищення її ефективності й зміцнення конкурентоспроможності та забезпечення сталого розвитку на туристичному ринку.